logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop

Altijd te weinig tijd? Win tijd met deze tip

Altijd te weinig tijd? Win tijd met deze tip

Steeds vaker wanneer ik aan iemand vraag; ‘hoe gaat het met je?’ krijg ik te horen ‘druk, druk druk’. En eerlijk gezegd heb ik het zelf ook behoorlijk druk. Het vervelende van ‘druk zijn’ is dat het heel verslavend werkt. Daarom ben ik vandaag met mijn man begonnen met een experiment. De komende vier weken starten we met het woord ‘druk’ te verbannen uit ons vocabulaire. Een behoorlijke uitdaging merk ik, zeker als iemand vraagt hoe het gaat.

 

Haastige spoed is zelden goed
De Brow Extender II van Divaderme is een semi permanente brow extender met natuurlijke vezels waarmee je binnen enkele seconden perfect gestylde en vollere wenkbrauwen krijgt. Haastige spoed is zelden goed zeggen ze, maar dit is toch echt de uitzondering op de regel. Hecht jij net als ik waarde aan perfect gestylde en volle wenkbrauwen, en is ook jouw tijd kostbaar, dan wil ik je graag tippen op dit toffe product. Check na het lezen van de blog de shop van Dash Up Beauty

 

Nog even een paar feitjes op een rij

  • Bevat sterk gepigmenteerde, natuurlijke Italiaanse Sea Mineral Clay en natuurlijke vezels voor een natuurlijke en lang houdbare look.
  • Dekt grijze haartjes.
  • Ontwikkeld met natuurlijke moisturizers en kruiden-extracten die de haargroei van de wenkbrauwen stimuleren, versterken en conditioneren in 4 tot 6 weken.
  • Blijft super goed zitten de hele dag, zelfs met een regenbuitje

Iedereen kan het, het enige wat je hoeft te doen is met het borsteltje van links naar rechts door de vorm van je wenkbrauw te gaan, voilà!

Warme groet,