logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
title image

Blog

Geen Kardashian stijl, maar…

Natural Beauty Dash Up Beauty

Met toewijding en passie complimenteer ik de schoonheid van iedere vrouw. Een vrouw die zich mooi voelt, gaat zich hiernaar bewegen. Dan is ze op haar best.

 

Ik weet nog goed hoe ik twee jaar geleden op een zonnige zaterdag in mijn spiegel keek toen ik mijn eigen make-up deed. Zo’n 13 jaar heb ik ervaring in deze business en ik droom al jaren van mijn eigen bedrijf. Echter heb ik nooit de stap durven zetten. Ik dacht dat er geen publiek was voor vrouwen waarbij Natural Beauty de standaard was. Ondanks mijn berg aan ervaring, peinsde ik niet over om mijn veilige comfortzone te verlaten en een stap te nemen op het onbekend pad. Toen ik twee jaar geleden in die spiegel keek – en voor de zoveelste keer droomde over een eigen onderneming – wist ik dat dit het moment was om mijn droom achterna te gaan. Met een flinke portie lef heb ik mijn baan opgezegd en is het avontuur begonnen met Dash Up Beauty.

 

Ik wil geen zoveelste kopie van Kardashian creëren. Dat is niet wat bij mij past. Dat is niet waar ik voor sta. Het is misschien raar om te zeggen als visagiste, maar ik word niet gedreven door uiterlijke perfectie alla Kardashian en deze te kopiëren bij iedere vrouw die ik opmaak. Vrouwen zijn een voor een zo uniek, en dat is juist je kracht! En wat jou zo ontzettend mooi maakt.

Natural Beauty Dash Up Beauty

“We gaan een accent leggen op alles wat jou van nature al zo mooi en uniek maakt. Ik sta voor het complimenteren van de schoonheid die je al bezit. Je zult verbaast staan: Small changes… Big difference.”

Niet Alla Kardashian, maar Natural Beauty. Dat is waar Dash Up Beauty hart voor heeft en met toewijding & passie wil ik dat uitdragen

“Zij heeft de schoonheid van een nieuwe morgen, de zuiverheid van de lichtende maan en straalt als het zonlicht zelf.”
Warme groet,

Altijd te weinig tijd? Win tijd met deze tip

Steeds vaker wanneer ik aan iemand vraag; ‘hoe gaat het met je?’ krijg ik te horen ‘druk, druk druk’. En eerlijk gezegd heb ik het zelf ook behoorlijk druk. Het vervelende van ‘druk zijn’ is dat het heel verslavend werkt. Daarom ben ik vandaag met mijn man begonnen met een experiment. De komende vier weken starten we met het woord ‘druk’ te verbannen uit ons vocabulaire. Een behoorlijke uitdaging merk ik, zeker als iemand vraagt hoe het gaat.

 

Haastige spoed is zelden goed
De Brow Extender II van Divaderme is een semi permanente brow extender met natuurlijke vezels waarmee je binnen enkele seconden perfect gestylde en vollere wenkbrauwen krijgt. Haastige spoed is zelden goed zeggen ze, maar dit is toch echt de uitzondering op de regel. Hecht jij net als ik waarde aan perfect gestylde en volle wenkbrauwen, en is ook jouw tijd kostbaar, dan wil ik je graag tippen op dit toffe product. Check na het lezen van de blog de shop van Dash Up Beauty

 

Nog even een paar feitjes op een rij

  • Bevat sterk gepigmenteerde, natuurlijke Italiaanse Sea Mineral Clay en natuurlijke vezels voor een natuurlijke en lang houdbare look.
  • Dekt grijze haartjes.
  • Ontwikkeld met natuurlijke moisturizers en kruiden-extracten die de haargroei van de wenkbrauwen stimuleren, versterken en conditioneren in 4 tot 6 weken.
  • Blijft super goed zitten de hele dag, zelfs met een regenbuitje

Iedereen kan het, het enige wat je hoeft te doen is met het borsteltje van links naar rechts door de vorm van je wenkbrauw te gaan, voilà!

Warme groet,